PERSONLIG SHOPPING

DANIJELBAJRIC.COM

Hur kan jag hjälpa dig?


Vill du hitta den perfekta outfiten? Eller är du ute efter att hitta en helt ny garderob? Oavsett om du behöver hjälp att hitta de perfekta byxorna, söker efter lite förändring eller helt enkelt vill hitta stilen som speglar din personlighet eller image på bästa sätt så erbjuder mitt företag inovativa tjänster som bygger på erfarenhet, ärlighet & passion. Jag ser alltid till att mina klienter får så mycket bra kläder som möjligt för sina pengar samtidigt som de får en trevlig & lärorik shopping upplevelse.


 

Din Personalshopper!


Är du som många andra som ogillar att gå runt i affärer själv?

Behöver du hitta en perfekt outfit för en dejt eller arbetsintervju?

Vill du byta still helt eller completera med ett par nya plagg i garderoben?

 


Shoppingrunda på stan


Oavsett om du behöver hjälp att hitta stilen som passar dig bäst eller bara den perfekta outfiten så kan jag garanterat hitta kläder som inte bara passar din kroppstyp men framäver den på bästa sätt.

Du kommer att få en insikt om hur tyg, färg & trend kan framhäva dina bästa egenskaper.
Vissa kallar det "terapi,” andra "Personalshopping"
SHOPPINGRUNDA    (Populär)


Skäm bort dig själv eller någon du tycker om

med en spännande & lärorik upplevelse.


Shoppingrunda innebär att jag kommer personligen

inspirera dig till att prova kläder, tyger & färger som

du vanligtvis aldrig hade provat själv. 


Medans jag tar hand om påsarna & sammansätter

snygga kombinationer av kläder så kommer du att

få prova kläder som du aldrig trodde skulle passa dig.

Allt för att bryta det samma gamla vanliga mönstret,

eller hitta den perfekta outfitten till det perfekta tillfället.Tid & Plats


Efter att vi har kommit överäns om en tid via mejl eller telefon, komer jag att föreslå att vi ses utanför Åhlens "kosmetikavdelning" antingen på ett köpsentrum eller i stan. Stockholmn, Malmö, Göteborg  eller Helsingborg.

 
 Allting handlar om att framhäva!


När man framhäver vissa aspekter till en kroppstyp, så försvinner automatiskt det som man vill gömma.

Varje kroppstyp kräver individuella typer av plagg & färger för att de ska kunna förbättra någons utseende. Jag visar inte bara mina klienter hur de kan se större eller smalare ut, få mer muskulösa former, feminina kurvor, se längre eller kortare ut utan jag lär dem att kombinera på ett bra sätt & att inte vara rädda att prova något nytt!FASTNA INTEÄven om man redan kan klä sig bra så fastnar alla förr eller senare i samma rutin & väljer samma sorts klädesplagg!  Eftersom jag inte är en säljare för en viss butik kan mina klienter förlita sig på mig att alltid få en ärlig åsikt. Jag gör alltid mitt bästa för att mina klienter inte bara ska se ut som sitt bästa utan även känna sig som sitt absolut bästa jag. Min känsla för färger, mode & personlig utveckling tillsammans med en förmåga att kunna relatera till människor med olika bakgrund, ålder, status & livsstil är en av anledningarna till varför jag har klienter som har rest från andra världsdelar till Stockholm för att Shoppa med mig.

Jag hjälper mina klienter med allt från shoppinginspiration innan resan till att hitta den perfekta outfiten för ett event, nytt jobb en dejt eller en fullständig ”makeover” som innebär förändring från topp till tå.Shoppingrunda /  Personalshopping


Pris: 1 190kr/ h

(199kr extra på röda dagar samt söndagar )

         
 


 
PERSONAL-SHOPPING

Copyright @ All Rights Reserved