KONSULATION

MODE & STILRÅDSKONSULATION

 

 

 

Mina klienter vänder sig till mig av olika anledningar.

Vill du ha lite förändring eller behöver du se ditt absolut bästa i något sammanhang & känner att du skulle behöva lite hjälp på traven? Då har du kommit rätt! Många vänder sig till mig när de känner att de har fastnat i en viss stil eller när de vill ha drastiska utseendemässiga förändringar & ta sig vidare i karriären. Andra motiveras av variation & förändring.

Kanske är du en person som har tröttnat på att ha samma resväg till & från jobbet varje dag & som drar djupa suckar när samma arbetsuppgift återkommer. JAG ÄR EN SÅDAN PERSON. Därför ser jag till att jag ständigt förbättras & gör olika saker hela tiden vilket tillfredsställer både mig & mina klienter.

 

– Som min klient kommer du att kunna kontakta mig när du har konkreta frågor angående

mode, stil, hälsa, ”Image” & framför allt självkänsla.

 

 

 

Vi har alla en Image!

 

Vare sig vi tror det eller ej så finns image & stil vart vi än vänder oss &

vem vi än tittar eller tänker på. Kläderna & färgerna vi har på oss, sminket vi väljer,

orden vi använder, hur vi går, vår hållning, -allt som vi utstrålar & som ger en liten ide om vilka vi är till andra,– Det är våran image.

 

”Image & stil finns överallt. Vårat utseende talar för oss & berättar för omvärlden vilka vi är.

Därför är det upp till oss att säkerställa att vårat utseende sänder

ut det rätta meddelandet.”

 

Mina råd bygger på erfarenhet, känsla & kreativitet.

 

Jag ger svar utifrån min erfarenhet samt breda kunskap om mode, färg, kropp & personlig utveckling inom många olika branscher.

 

I & med att jag jobbar som personlig shoppare så ser jag hela tiden dom senaste trenderna & stilarna som finns på marknaden. Men den som skiljer mig från alla andra i denna industrin är att jag nästan aldrig kollar eller följer det senaste modet, läsa mode nyheter eller besöker hundratals web butiker & mode bloggar.

Mode kommer & går & det som är modernt idag passar inte på alla!

 

Jag säkerställer att jag förstår vad mina klienter behöver genom att granska & analysera deras personliga stilar, livsstil, kroppsspråk samt arbetsliv & privatliv.

 

 

Framgång

 

Att välja vägen till framgång är inte svårt bara man vill & ger det 100%. Med rätt inställning, självsäkerhet & hårt arbete kan vem som helst uppfylla sina drömmar.

Våra handlingar formar oss under hela vår livslängd & det är vi själva som bestämmer på vilket sätt vi ser eller tar dem. Själv tycker jag att ju värre saker vi har varit med om & ju hårdare vi har fått kämpa, desto enklare blir allt annat. Men en positiv inställning & självkänsla är ett måste. Det är där jag kommer in.

Vad de flesta människor inte förstår är betydelsen av ett finslipat utseende kan ha, inte bara på oss själva utan också hur det påverkar människor i vår omgivning. Positiv energi sprider sig snabbt! Jag tror mycket på den energi som vi med vår personlighet & självkänsla sänder till folk runt om oss. Mår vi bra, så syns det & vid personligt bemötande så smittas det av & vi får den tillbaka. Det är så som jag kan jobba så mycket som jag gör! Jag älskar det jag gör & det syns & påverkar mina klienter som sedan ger mig energin att fortsätta jobba hårt. -Jag mår bra, de mår bra,vi mår bra tillsammans!

 

”Med din hjälp & min vägledning kan vi göra allt från att fräscha upp & uppdatera din personliga still till att skapa en helt ny “image” som inte bara visar självförtroende & självkänsla, men också fångar din personliga & individuella själv-bild!”

 

Företagare — Gör ert bästa intryck!

 

För affärsmän & kvinnor gäller det att sticka ut för att nå framgång.

När du sticker ut & utstrålar självsäkerhet & självkänsla så blir du mer intressant för

potentiella klienter.Som din personliga mode & stilkonsult kommer jag att visa dig hur man kan skapa en ”image” som kommer att maximera alla möjligheter som kommer din väg & bidra till en större framgång, både i arbetslivet & på en personlig nivå.

 

Att vara sig själv & bli sed, hörd & respekterad kan kännas svårt att åstadkomma på egen hand. Därför finns jag! Jag kommer att ge dig råd & tips om vad

du kan göra för att öka din självkänsla & göra mer effektiva beslut när det gäller mode, shopping & personlig stil samt utveckling. Mina tjänster är utformade

för att möta dina eller ditt företags behov. Oavsett vilken bransch du är i, så är jag säker på att jag kan förse dig med de verktyg som bidrar till en förbättrad livsstil samtidigt som du kommer att se & känna dig som ditt bästa jag.Mina tjänster har visat en stor framgång, inte bara för mig själv men för mina klienter. Helt vanliga män & kvinnor med ”vanliga” jobb som har tagit det tnästa steget & valt att inte känna sig så typiska längre. Steget till ett lyckligare, mer kärleksfullt & mer framgångsrikt liv.

Image konsultation för Privatperson

Som din personliga stil & moderådgivare kommer jag att se till att du får all den kunskap som du behöver för att förstå vilken typ av kläder, tyger samt färger

& hårstilar som passar dig bäst.

”Tänk dig en bild på olika akvarellfärger & föreställ dig att varje färg representerar vårt individuella liv. Individuellt är vi bara en vacker färg, men när vi blandas ihop & en tavla målas framhävs våra unika egenskaper, något som vi aldrig visste att vi kunde vara, bli eller redan har.”

Låt oss arbeta tillsammans för att få fram de egenskaper hos dig som kommer att göra så att du framför allt kommer att må mycket bättre, se ut som ditt bästa jag & stärk din självkänsla. Detta kommer garanterat att ge dig motivation till att skapa en mer framgångsrik livsstil, en livsstil där du är framgångsrik inte bara i din arbetsplats, men även i ditt privatliv.

 

Beteendeanalys

 

För att säkerställa att mina klienter får hjälp som passar till just deras livsstil. Så kommer jag även att utföra en liten beteendeanalys under konsultationens gång. Detta kommer att visa & lära både dig & mig hur din personliga stil & kroppsspråk kan uppfattas på både ett positivt samt ett negativt sätt. Ibland behöver man få veta hur någon annan kan uppfattar din personlighet vid ett första möte & ögonblick. Detta kommer att underlätta samt stärka framtida relationer & förebygga konflikter vid nya bemötanden både i arbetslivet samt i det privata.

 

Genom konsultation kan du få nya perspektiv på din stil samt beteende som kan göra dig till en starkare person när du ställs inför nya utmaningar i ditt liv. Jag kommer att ge dig mina slutgiltiga synpunkter & råd på hur du kan använda vissa delar av din personlighet till din fördel samt visa dig diverse sätt som

du kan göra föra att uttrycka den bästa bilden av dig själv så att inga missförstånd uppstår. Detta kan vara bra inför ett affärsmöte samt vid tillfällen då du träffar nya människor i ditt liv. Detta har visat stora framgångar för mina professionella klienter som alltid behöver upprätthålla en unik eller viss ”image.”

 

– Jag tycker att det är viktigt att förmedla den bild som du helst vill uppnå samtidigt som att alltid vara dig själv. Det finns ingen anledning till varför du inte ska få ta del utav det bästa som livet har att erbjuda!

 

Så här börjar vi

 

Vi börjar det hela med att sätta oss ned & tala om vem du är, vad du gör om dagarna, vilka personer du ser upp till eller inspirerar dig i livet & vad du har för förväntningar. Till slut kommer både jag & du att lära känna dig bättre. Detta kommer göra att allt som har med stil, image & utseende blir mycket lättare.

 

– Livet blir mycket lättare när man har rätt person vid sin sida som visar vägen till en förbättrad livsstil.

 

– Jag är alltid redo att göra en inverkan.

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved