TJÄNSTER

 

 

 

Tjänster

Personlig Shopping

 

Det händer oss alla! – Vi fastnar i ett mönster av att välja samma sorters ”kläder” om & om igen. Till slut har vi samma kofta eller tröja & allt ser likadant ut samtidigt som vi konstant förändras. Vill du klä dig bättre, se snyggare ut & hitta den rätta stilen för dig? Anlita då mig som din Personalshopper..

 

Pris: 1190 kr/h minimum 2 h.

 

 

Garderobsplanering & Organisering

Jag kommert lära dig att kombinera dina gamla kläder till nya & moderna outfits. Sedan kommer vi tillsammans överens om vilka kläder som ska stanna & vilka som ska bort. Garderobsplaneringen gör det lättare för dig att hitta kläder att ha på dig snabbt samt sparar dig tid & tar bort den där känslan — ”VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?”

 

Pris: 990 kr/h

 

 

 

Perfekt Sminkning

Känn dig snyggast! – Perfekt för fredag eller lördags kvällen!! Samtidigt som jag kommer att framhäva dina bästa drag så kommer jag att ge dig möjlighet att uttrycka ditt sanna,snygga & sexiga jag! Få en perfekt sminkning som

kommer att hålla dig hela dagen & hela kvällen. Boka tid samma dag som festligheterna eller varför inte ett hela tjej gänget! — Ring bara så kommer jag!

Pris från: 990 kr

 

 

 

Make over

TRÖTT? Behöver du en förändring? Prova en Klassisk Makeover! Livet är för kort för att inte känna sig vacker! Boka in en konsultation idag! Alla kan se snyggare ut med lite hjälp av ett proffs!

 

Tillsammans går vi igenom smink, kläder, hår samt personlig stil & livsstil.

Pris från: 1495 kr

 

 

 

 

Bröllop-makeup

Nu kan du anställa din egna personliga stylist för att hjälpa dig att se ut som ditt vackraste jag. Ett provsminkningstillfälle ingår innan själva eventet.

 

 

1190 kr

 

 

 

 

 

Mini Make-up utbildning

Nu har du chansen att bli sminkad, få massor utav smink-råd & lära dig bättre smink! Jag kommer att under sminkkursen se till att ta fram dina bästa drag & visar vilka färger, tekniker & produkter som kan användas för att återupprepa magin hemma framför badrumsspegeln. Sminkkursen kan hållas enskilt eller i grupper av två till fem vänner.

 

1495:-

 

 

 

 

För frågor och tidsbokning kontakta

Office: 0739 864 888

info@mandorla.se

 

 

Copyright @ All Rights Reserved