TJÄNSTER

 

 

 

Tjänster

 

Jag älskar att jobba med människor med vanliga och ovanliga jobb & livsstilar. Samt vill att alla ska kunna ha råd för att få det lilla extra. Så mejla mig gärna din budget & datum och jag ge dig det bästa kostnadsförslag.

 

 

 

 

 

 

Mode & Stil råds-konsultation

Många vet inte att en bra image eller självbild kan ha en god inverkan i någons

livsstil. Mitt mål är därför att få dig att inse hur lätt det är att vara snygg! Med din hjälp & min kundkap kan vi tilsammans skapa en ”image” som utstrålar självförtroende & återspeglar din personliga & individuella stil.

 

Pris: 495 kr /30-45 min inkl lunch eller fika.

 

 

 

 

Garderobsplanering & Organisering

Jag kommert lära dig att kombinera dina gamla kläder till nya & moderna outfits. Sedan kommer vi tillsammans överens om vilka kläder som ska stanna & vilka som ska bort. Garderobsplaneringen gör det lättare för dig att hitta kläder att ha på dig snabbt samt sparar dig tid & tar bort den där känslan — ”VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?”

 

Pris: 595 kr/h eller 3h 1 495 kr

 

 

 

 

Personlig Shopping

Det händer oss alla! – Vi fastnar i ett mönster av att välja samma sorters ”kläder” om & om igen. Till slut har vi samma kofta eller tröja & allt ser likadant ut samtidigt som vi konstant förändras. Vill du klä dig bättre, se snyggare ut & hitta den rätta stilen för dig? Anlita då mig som din Personalshopper..

 

Pris: 595kr/h eller 3 timmar för 1595:-

 

 

 

 

Personlig styling

Får hjälp med allt från val av outfit till hårstyling & framför allt makeup!

Skäm bort dig själv eller någon annan med att vara kvällens snyggaste!

Boka tid samma dag som dejten, festen, födelsedagen etc.

 

Pris: från 449 kr/h

 

 

 

 

Allting börjar med en bra bild!

Det visuella är en otroligt viktig del av att skapa kontakt & förtroende för dig & ditt företag. Jag kommer att skapa ett förtroendegivande porträtt som utstrålar professionalism, självkänsla & som fångar åskådarens intresse.

 

 

Mejla mig dina önskemål så får du ett kostnadsförslag.

 

 

 

Perfekt Sminkning

Känn dig snyggast! – Perfekt för fredag eller lördags kvällen!! Samtidigt som jag kommer att framhäva dina bästa drag så kommer jag att ge dig möjlighet att uttrycka ditt sanna,snygga & sexiga jag! Få en perfekt sminkning som

kommer att hålla dig hela dagen & hela kvällen. Boka tid samma dag som festligheterna eller varför inte ett hela tjej gänget! — Ring bara så kommer jag!

Pris från: 595 kr

 

 

 

 

MakeOver

Välj mellan en Mini – Makeover eller Komplett – Makeover! Livet är för kort för att inte känna sig vacker! Boka in en konsultation idag! Alla kan se snyggare ut med lite hjälp av ett proffs!

 

Tillsammans går vi igenom smink, kläder, hår samt personlig stil & livsstil.

Pris från: 1500 kr

 

 

 

 

 

 

Bröllop

Nu kan du anställa din egna personliga stylist för att hjälpa dig att få ditt dröm bröllop att bli verklighet. Du får hjälp med allt från shopping och val av klänning – smink, hår styling och mycket mer.

 

Mejla mig dina önskemål så får du kostnadsförslag.

 

 

 

 

 

 

Mini Make-up utbildning

Nu har du chansen att bli sminkad, få massor utav smink-råd & lära dig bättre smink! Jag kommer att under sminkkursen se till att ta fram dina bästa drag & visar vilka färger, tekniker & produkter som kan användas för att återupprepa magin hemma framför badrumsspegeln. Sminkkursen kan hållas enskilt eller i grupper av två till fem vänner.

 

Mejla mig dina önskemål & budget så får du kostnadsförslag.

 

 

 

 

För frågor och tidsbokning kontakta

stylebydan@gmail.com

Mobil: 073-55 46 219

Office: 0739 864 888

 

Copyright @ All Rights Reserved