KARRIÄR

KARRIÄR

 

Min karriär som PersonalShopper började för några år sedan i Los Angeles, där jag bodde i ca 5 år. Men jag lämnade allt & flyttade tillbaka till Sverige 2011 då jag fick höra att min kära mamma hade fått Cancer. År 2012 förlorade jag min älskade mamma. Hon liksom många andra i dagens hetsiga samhälle tog aldrig tiden till att njuta & unna sig själv. Någonting som jag anser är otroligt viktigt för en individs välmående. Därför har jag lovat mig själv att hjälpa människor inse att det är viktigt att ta hand om sig själva & därför erbjuda allt som jag kan för att bringa dem lycka & lite lyx i vardagen.

 

Jag avsåg aldrig att bli en personlig shoppare eller stylist! Jag är en kreativ affärsman med en passion för konst, psykologi & personlig utveckling. Men när jag ser tillbaka har jag alltid hjälpt mina vänner shoppa välja vad de ska ha på sig & organiserat deras garderober.

 

Att hjälpa människor att hitta sin personliga stil kommer naturligt för mig eftersom jag i tonåren var en liten tjockis med runda glasögon som saknade stil. De har gjort att jag i dagsläget kan relatera till många. Det har dessutom gjort att jag nu vet hur en så liten sak som tyg, färg & rätt frisyr kan göra enorm inverkan på någon & verkligen förändra en individs liv.

 

 

Hollywood

I Hollywood jobbade jag främst med kändisar som Woppie Goldberg, en barndoms favorit. Jag har klätt Britney Spears barn, shoppat med Sarah Hyland från modern family & många fler. Efter att ha tillbringat mycket tid med diverse kändisar både privat & i arbetet i Los Angeles, är nu mitt intresse att arbeta med människor som har vanligare arbeten & livsstilar. Med mina tjänster behöver man inte längre vara kändis för att känna sig som en! Jag vill att alla ska ha råd med att skämma bort sig själva eller någon som de tycker om med en rolig upplevelse. Därför ser jag hela tiden till att ha bra priser, kampanjer & att hålla mig till människors budget. Att få människor att må bra & förbättra sin självkänsla är min passion i livet! Varför mina klienter vänder tillbaka till mig är för att de älskar hur jag får dem att känna sig & de älskar hela upplevelsen & framför allt slutresultatet.

 

 

 

 

År 2016 kommer jag att lansera nya sminkborstar. Ett set på 6 stycken av mina absolut favoriter . Dom kommer i en smidig förpackning som man kan ta med sig enkelt när man är på resande fot. Jag åker dessutom till Los Angeles i några månader där jag kommer att shoppa med några av mina favorit klienter samt gå på ett par möten med ett tv-bolag där vi kommer att prata om ett spännande sammarbete.

 

Jag hoppas att du som läser detta gillar min Facebooksida & skickar iväg en liten hälsning. Eller skriver ett mejl om du är känner för lite förändring!

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved