OM MIG

 

 

 

 

PERSONLIG SHOPPARE & STYLIST

 

Mitt namn är Danijel Bajric, en person med stora drömmar, mål & ambitioner. Som person är jag väldigt energisk, trevlig, artig, ärlig, självsäker & älskar att ställas inför nya utmaningar.

Genom min passion för förbättring försöker jag alltid på mitt lilla sätt, göra mitt bästa för att världen ska bli en lite bättre plats för oss alla samtidigt som jag kämpat för att åstadkomma något stort i mitt liv.

 

Min kärlek för mitt arbete & livsstil gör att jag alltid ger hundra procent av mig själv. Och jag brinner för att göra människor gladare starkare & mer självsäkra individer

 

 

MITT LIV

De senaste åren har jag bott i USA, Spanien, Italien & nu är jag tillbaka i Sverige & bor i vackra Stockholm & sköna Göteborg.

Eftersom Stockholmarna älskar att Shoppa så har jag mycket klienter som jag shoppar med & en massa garderober som behöver organiseras.

I Göteborg på min Salong, Studio & Spa I Linnéstaden, där jag bl.a. undervisar en av Göteborgs populäraste mini-makeup utbildningar lär jag mina klienter att framhäva sina bästa drag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att välja vägen till framgång är inte svårt när man har rätt inställning & rätt ”image!” Jag tror att med en bra ”image” kan vem som helst uppnå sina mål & drömmar. Mina erfarenheter & kreativa idéer tillsammans med min passion för mitt arbete har försett många av mina klienter goda resultat. – Varje dag hjälper jag människor med att förbättra sig själva på något vis & varje vecka får jag mejl från nöjda klienter som tackar & skrivit hur deras nya stil, image eller inställning har haft en positiv inverkan i deras liv.

Mitt företag & mina tjänster erbjuder en extra knuff till en framgångsrik & förbättrad livsstil. Ett bra jobb för mig innebär att man inte bara försöker uppfylla klienternas förväntningar, utan att alltid göra mitt bästa för att överträffa dem, ” total customer service” något som jag fick lära mig i Los Angeles är nu ett av de motton som jag alltid försöker eftersträva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har alla mina erfarenheter med mig i mitt arbete. När det gäller personlig stil så har jag provat på allt. Detta ger mig alltid inspiration när jag kombinera olika stilar till något unikt, nytt & spännande.

 

När man anställer mig som personliga livsstils & modes rådgivare, shoppare & stylist kan jag garantera er att bidra med ett frächt nytänkande, då det är så lätt av vi faller i samma rutiner & väljer samma sorters kläder, färger….

 

Varma Hälsningar //Danijel

 

Copyright @ All Rights Reserved