OM MIG

Vem jag är?

 

Mitt namn är Danijel och jag är en person med stora drömmar, mål & ambitioner. Som person är jag väldigt energisk, ärlig, självsäker & älskar att ställas inför nya utmaningar.

 

Genom min passion för utveckling & förbättring försöker jag alltid på mitt lilla sätt, göra mitt bästa för att världen ska bli en lite bättre plats för oss alla. Samtidigt kämpar jag för att åstadkomma något stort i mitt liv.

 

 

MITT LIV

1987 föddes jag i Bosnien men på grund av krig 1992 flyggade jag till Sverige. När jag var 18 år bestämde jag mig för att flytta till Los Angeles. Där pluggade jag business & kosmotologi. Efter började min karriär som Personalshopper. I Hollywood shoppade jag med kändisar som Woppie Goldberg samt Sarah Hyland från Modern family som jag älskar.

 

 

 

 

 

 

 

För att vara närmare familjen flyttade till Barcelona ett tag. Men jag lämnade allt & flyttade tillbaka till Sverige 2011 för att min mamma blev sjuk i Cancer. Ett år senare förlorade jag min älskade mamma. Hon liksom många andra i dagens hetsiga samhälle tog aldrig tiden till att unna sig själv något. Någonting som jag anser är otroligt viktigt för en individs välmående.

Därför har jag lovat mig själv att hjälpa människor inse att det är viktigt att ta hand om sig själva. I Europa har jag därför koncentrerat mig på att jobba med vanliga människor med vanliga jobb och liv. 2012 startade jag därför mitt första företag i Sverige.

 

Men eftersom att jag behövde en "paus" flyttade jag till vackra Rom där jag lärde mig Italienska, åt massor av pizza och gick upp 10 kg. 2013 flyttade jag till Göteborg där jag hyrde in mig som stylist & spaterapeut. Efter 6 månader blev jag delägare och efter ett år tog jag över ett simpelt massage ställe och gjorde om det det till ett Spa och skönhetssalong.

 

I Göteborg driver jag nu Mandorla stilspa en SPA-Salong och make-up studio i Linnéstaden. Där erbjuds allt från mini-makeup utbildning till Djupgående masseger och Spa behandlingar. www.mandorla.se

 

Copyright @ All Rights Reserved