OM MIG

DANIJELBAJRIC.COM

Vem jag är?


Mitt namn är Danijel och jag är en person med stora drömmar, mål & ambitioner. Som person är jag väldigt energisk, ärlig & älskar att ställas inför nya utmaningar.


Genom min passion för utveckling & förbättring försöker jag alltid på mitt lilla sätt, göra mitt bästa för att världen ska bli en lite bättre plats för oss alla. Samtidigt kämpar jag för att åstadkomma något stort i mitt liv.MITT LIV

Föddes i Bosnien men på grund av krig flyggade jag till Sverige när jag var 4 år. Sedan när jag var 18 år bestämde jag mig för att flytta till Los Angeles. Där pluggade jag business, biokemi & kosmotologi. Efter utbildningen LA jobbade jag som personalshopper. I Hollywood shoppade jag med kändisar som Woppie Goldberg samt Sarah Hyland från Modern family som jag älskar och många fler.
För att vara närmare familjen flyttade till Barcelona ett tag. Men jag lämnade allt & flyttade tillbaka till Sverige 2011 för att min mamma blev sjuk i Cancer. Ett år senare förlorade jag min älskade mamma. Hon liksom många andra i dagens hetsiga samhälle tog aldrig tiden till att unna sig själv något. Någonting som jag anser är otroligt viktigt för en individs välmående.

Därför har jag lovat mig själv att hjälpa människor inse att det är viktigt att ta hand om sig själva.  2012 startade jag därför mitt första företag i Sverige.


Men eftersom att jag behövde en "paus" flyttade jag till vackra Rom där vidareutbildade mig, lärde mig Italienska, åt massor av pizza och gick upp 10 kg. 2013 flyttade jag till Göteborg där jag och hyrde in mig på ett ställe i Linnné. Efter 6 månader blev jag delägare och efter ett år tog jag över ett simpelt massage ställe och gjorde om det det till ett Spa och skönhetssalong.


I Göteborg driver jag nu Mandorla stilspa en SPA-Salong i hjärtat av  Linnéstaden. Där erbjuds allt från fillersbehandlingar till Djupgående massagepaket och Spa behandlingar. www.mandorla.se


Copyright @ All Rights Reserved